Fam trip projekta USAID Turizam u posjeti JU Radimlji i Stocu

Renomirane medijske kuće za putovanja istraživat će Bosnu i Hercegovinu sljedećih šest dana!

USAID Turizam u partnerstvu s Intrepid Travel-om, jednim od vodećih održivih, odgovornih i iskustvenih turoperatora u svijetu i Vijećem za globalna putovanja i otpornost turizma (Global Travel Tourism Resilience Council - Resilience Council), organizira fam trip za predstavnike sljedećih magazina za putovanja i turizam: Travel Weekly United Kingdom, Cable News Network (CNN), The Guardian, National Geographic Traveler United Kingdom, Remix New Zealand, Vacations & Travel, Süddeutsche Zeitung i New York Times.

Šestodnevni program, koji je započeo danas, pratit će i promovirati prvu i potpuno novu Intrepid Travel-ovu osmodnevnu “Avanturu po Bosnu i Hercegovinu” koju su nedavno najavili, a koja je planirana da počne u proljeće 2023. godine. Svi sadržaji nastali od strane sudionika navedenog medijskog putovanja, podržat će napore države da se pozicionira kao vrhunska održiva turistička destinacija na međunarodnom tržištu.

Prema planu i programu, danas su posjetili Stolac, a početna točka svima je uvijek nekropola stećaka Radimlja, gdje su imali priliku upoznati se sa kulturnim i prirodnim znamenitostima Stoca. Domaćin na Radimlji je bila ravnateljica JU Radimlja, Maja Lopin, a nakon posjete Radimlji, predstavnici medija su se zaputili u Stolac u daljnji razgled.

KONTAKT
Adresa:
Radimlja bb,
88360 Stolac
Bosna i Hercegovina

tel: +387/ 036/819-043
mail: info@radimlja.ba
Korisni linkovi:
Općina Stolac
JU Radimlja
|
Sva prava pridržana 2022.
|
Powered by ITO
arrow-up