Na nekropoli stećaka Radimlja završeno uređenje dječjeg parka

Na nekropoli stećaka Radimlja završeno je uređenje dječjeg parka. Izgradnja parka imala je dvije faze, a s ovom drugom fazom park je u potpunosti opremljen. Dječji park je fizički ograđen, uređena je staza i pješčani dio parka, a drugu fazu je financirao Grad Stolac.

Projekt je rađen uz dozvolu Zavoda za zaštitu spomenika FBiH, a ova faza projekta je financirana programom Interreg Adrion Pronacul.

„Prva faza projekta je financirana programom Interreg Adrion Pronacul, a obuhvatio je opremu za park u koje spada klackalica, tobogan, ljuljačka i njihalica. Izuzetno smo sretni što je park za djecu, uz pomoć grada Stoca, u potpunosti opremljen, te je park otvoren za naše najmlađe posjetitelje“, ističe ravnateljica JU Radimlja Maja Lopin.

Kako kaže ravnateljica, projekt je rađen uz dozvolu Zavoda za zaštitu spomenika FBiH, a završen je i projekt pomoću kojega su se renovirali i proširili sanitarni čvorovi za goste. Projekt je financirao Grad Stolac i Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a te je tako JU Radimlja dobila poseban wc za osobe s poteškoćama u kretanju i jedan kutak za majke s malom djecom.

KONTAKT
Adresa:
Radimlja bb,
88360 Stolac
Bosna i Hercegovina

tel: +387/ 036/819-043
mail: info@radimlja.ba
Korisni linkovi:
Općina Stolac
JU Radimlja
|
Sva prava pridržana 2022.
|
Powered by ITO
arrow-up