Završen Advent u Stocu 2022.

Ulaskom u 2023. godinu i prvim danima siječnja završen je Advent u Stocu.

Organizatori Grad Stolac, JU Centar za kulturu i sport, JU Radimlja i UG Stolac Media ovim putem se žele zahvaliti izvođačima i izlagačima.

Advent u Stocu kao cjelokupan događaj koji se prvi put organizirao u gradu na Bregavi je premašio očekivanja tako da su organizatori zajedno s izlagačima jako zadovoljni odazivom i zainteresiranošću građana.
Organizacija je financirana uz pomoć Grada Stoca, sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a te su blagdanske aktivnosti poput postavljanja Adventskog grada, angažiranja izvođača za glazbene točke, organizacije otvaranja Adventa održane zahvaljujući njihovoj potpori.

Manifestacija Zimski festival 2022. bila je novitet kojom se obogatio kulturno-scenski program u blagdansko vrijeme. Ovim festivalom omogućeno je publici da uživa u nastupu pripovjedačice bajki iz Ogulina Sabine Gvozdić koja je inače licencirani interpretator za odrasle i djecu.

Također su jedni od programa festivala bili i predstava koju su izveli glumci Lutkarskog kazališta iz Mostara. Svoju točku su odigrali u prostorijama novootvorenog Kulturnog Centra u Stocu u čijim prostorijama se organizirala projekcija prikladnog filma. Na zadovoljstvo organizatora svi događaji programa su bili jako dobro posjećeni.
Ove točke programa manifestacije Zimski festival 2022. su se uspješno organizirale uz financijsku potporu Fondacija za glazbene, scenske i likovne umjetnosti u sklopu čega je održan i solistički nastup Emme Raguž, studentice Glazbene umjetnosti Sveučilišta u Mostaru.

KONTAKT
Adresa:
Radimlja bb,
88360 Stolac
Bosna i Hercegovina

tel: +387/ 036/819-043
mail: info@radimlja.ba
Korisni linkovi:
Općina Stolac
JU Radimlja
|
Sva prava pridržana 2022.
|
Powered by ITO
arrow-up